Αντικρουόμενες απόψεις

Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί με τη σειρά μας για κάποια πράγματα που συνέβησαν σε φιλικό ματς και εις βάρος του διαιτητή.

Και επειδή δε μας αρέσουν τα ”δήθεν”  και τα ”αλλιώς”, πάμε να τα πούμε με ονόματα! Το φιλικό ήταν μεταξύ ΠΑΝΟΜ και Τυμπακίου.

Με διαιτητή το Μάνο Βασσάκη. Αρχικά λοιπόν γράψαμε για χειροδικία εις βάρος του διαιτητή και πιέσεις από άνωθεν για να μη πάρει διαστάσεις το όλο θέμα.

Δεν έχουμε λόγο να μη τα πιστέψουμε όλα αυτά, για τον απλούστατο λόγο…δεν ήμασταν παρών στο γήπεδο. Πάμε όμως τώρα να καταγράψουμε ακόμα κάποια πράγματα, όπου και πάλι δεν έχουμε λόγο να μη τα πιστέψουμε…για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ήμασταν  στα Μάλια!

Καταρχάς το μεσημέρι της Τετάρτης δεχτήκαμε τηλεφώνημα, όπου μας κατάθεσε τα εξής η συγκεκριμένη πηγή της στήλης. Δεν υπήρξε χειροδικία, μόνο ένας ποδοσφαιριστής πλησίασε απειλητικά προς στο μέρος του, με τον διαιτητή να τον σταματά αμέσως.

Εκεί λέει έγινε η πρώτη προσωρινή διακοπή του φιλικού (35’).

Και αφού είχαν προηγηθεί εντάσεις στο ματς το οποίο έμοιαζε με πολεμικό! Στην επιστροφή ομάδων και διαιτητών στο γήπεδο, ο ρέφερι ανένδοτος ήθελε να αποβάλει το παίχτη αυτό. Ο οποίος δεν έφευγε από το γήπεδο αρχικά, στη συνέχεια αποδέχτηκε τη τιμωρία του.

Όμως στη συνέχεια είχαμε εκ νέου…ροκ σκηνές και κάπου εκεί το έργο έλαβε τέλος. Και όπως μας έγινε η κατάθεση του προσώπου που επικοινώνησε μαζί μας, ουδέποτε δέχτηκε πιέσεις ο διαιτητής  να μη δημοσιευθούν πράγματα και γεγονότα. Αφού δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό.  Εδώ τώρα, κάτι ακόμα από εμάς. Επικοινωνήσαμε με άνθρωπο της ομάδος του ΠΑΝΟΜ.

Όπου μας τόνισε ότι δεν είδε ποτέ να χειροδικήσουν εις βάρος του διαιτητή ή σε κάποιον ακόμα από τους βοηθούς του. Όπου ήταν ο Τσαμπουράκης και η Σαρόγλου.  Αντίθετα μάλιστα στο τέλος λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ των ομάδων και των διαιτητών και η αποχώρηση απάντων από το γήπεδο, έγινε μέσα σε πολύ ήσυχο και αθλητικό κλίμα.

Επειδή λοιπόν μας αρέσει να καταγράφουμε κάθε άποψη, για αυτό επανήλθαμε επί του θέματος. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook