Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Καλή σεζόν στη νέα επιτροπή διαιτησίας μας, θα είναι δύσκολη η σεζόν, αλλά ξέρουν από τέτοια. Πάντως, αυτό το ευχαριστήριο προς τον Μιχάλη Γαρεφαλάκη…ήταν όλα τα λεφτά!!!

#  Έρχεται λέει το VAR στη σούπερ λίγκα, άντε επιτέλους. VAR…άτε αλύπητα παιδιά! Ενδέχεται κάθε ομάδα, να αγοράσει το δικό της σύστημα τηλεόρασης, ικανούς τους έχω αυτούς τους παράγοντες της Λίγκας μας! # Έχει μπει δυναμικά ο παλιός παράγοντας Γιάννης Ζερβός (φωτό) στα διοικητικά του Εθνικού. Δεν έχει να φοβάται τίποτα η ομάδα της Αγίας Τριάδας. Α ρεεε…Εθνικάραααα!!!

Έχουν αρχίσει τα φιλικά προετοιμασίας, χάνει η ομάδα, θα είναι κακιά φέτος, κερδίζει; Θα τους πάρει όλους παραμάζωμα. Αυτά είναι!!!

#  Αξιοζήλευτη η πρωτοβουλία της Δαμάστας να πραγματοποιήσει το τουρνουά παλαιμάχων τη περασμένη Κυριακή. Κατακαλόκαιρο και σε διάστημα που παίζονται ματς προετοιμασίας, κόσμος είχε την ευκαιρία να δει το…παρελθόν να παίζει μπαλίτσα. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου!

Για ποια ομάδα εκ των τριών…μεγαθήριων φέτος στην Α1 οι μπουκ δίνουν μεγάλα ποσοστά στη γρήγορη απομάκρυνση προπονητή;;; Οέο;;;

#  Από γιατρούς πως πάμε στα φετινά φιλικά παιδιά; Βάζουμε ή νοιαζόμαστε μόνο για τα σκορ; Ξέρετε άλλωστε τι προηγείται πάνω από όλα,έτσι;

# Σε ποια ομάδα της Α1 (μεγαθήρια) οι φήμες λένε ότι έχουν ήδη έτοιμη την επόμενη προπονητική επιλογή τους; Στο πρώτο κυριολεκτικά, μάλλον, στραβοπάτημα! Και μπράβο τους!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook