Ζωντάνεψε ξανά η αίθουσα του ΣΔΠΗ

Γέμισε η αίθουσα του Συνδέσμου το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Ήταν το μάθημα προς τους αξιολογημένους διαιτητές, αλλά και εκπαιδευτές της Κρήτης.
Υπό την φροντίδα του ΠΣΑΔ Κρήτης και με τη συνεργασία της Ε.Δ. της ΕΠΣΗ.  Από το Ηράκλειο παραβρέθηκαν κοντά στους μισούς διαιτητές. Αφού το εργάσιμο στάθηκε εμπόδιο. Παρών από τους εκπαιδευτές ήταν ο Τάσος Μαστορίδης, μοναδικός ομιλητής, αλλά και ο Χανιώτης Κώστας Βασσάλος.
Αντίθετα απών ήταν ο Λασιθιώτης Μανόλης Γιανναδάκης. Η επίσημη ετυμηγορία είναι οι προσωπικοί λόγοι. Αλλά η… όσφρηση της στήλης, μύρισε ότι θέλησε να αποφύγει τυχών τετ α τετ με πρόσωπα από εδώ το Ηράκλειο!
Παρών από πλευράς επιτροπής διαιτησίας, ήταν οι Γιώργος Ιωαννίδης, Χρήστος Χανιωτάκης. Ο Γιώργος Φουκάκης, είχε ενημερώσει έγκυρα πως δε θα μπορούσε να παραβρεθεί.
Καλή η συγκέντρωση, αλλά πάντα και ένας μπουφές…κάνει καλό!!! Έτσι τόσο ο… ζαχαροπλάστης ο Βασίλης Μαθιουδάκης, όσο και ο Χάρης Λεονταράκης, με τα εδέσματα τους, βοήθησαν τους παρόντες να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες!
Όπως και τα συνοδευτικά νερά και αναψυκτικά,φρόντισε να ξεδιψάσει ο κόσμος ο Νίκος Συριγωνάκης,ως διεύθυνση των σούπερ μάρκετ “Φαιστός” που εργάζεται.
Κάτι ακόμα περί Γιανναδάκη. Όπως μάθαμε, ουδεμία…ποινή ή επίπληξη έχει δεχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ. Αντιθέτως, διατηρείται κανονικά στο σχετικό πίνακα. Είναι έτσι;
Και αν δεν είναι, πότε θα τιμωρηθεί και γιατί δεν σβήστηκε ποτέ το όνομα του; Ενόψει νέας σεζόν, ως στήλη και επειδή αγαπάμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο, μακάρι να επιστρέψουν οι Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις στην αίθουσα του Συνδέσμου διαιτητών. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook