Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Φοβερή ατάκα… από φιλαράκι μου κόουτς παιδιά.

Στην… τάδε λέει ομάδα, αφού πρώτα έκαναν εργομετρικά, μετά όλοι οι παίχτες..πέρασαν από εξετάσεις…για ουρικό οξύ!!! Όχιιι!!! Ακόμα γελάμεεεε μαζί βέβαια με τον κόουτς!

#  Σε ποια ομάδα πήγαν για προπόνηση τώρα, προετοιμασίας και είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους τα σορτσάκια; Εννοείτε πως ξεκίνησαν με τριαντάλεπτη περίπου καθυστέρηση!

# Σε ποια ομάδα, που δε κατεβαίνει τώρα στο τοπικό, έχουν περάσει δυο παίχτες, που χρησιμοποίησαν το νόμο…Μπόσμαν για να αγωνιστούν. Αφού εκεί, δεν επιτρέπονταν οι…ξένοι, προς την ομάδα, παίχτες να αγωνιστούν!!!

Η μόδα στη φετινή σεζόν ακούει στο όνομα…τεχνικοί διευθυντές!!! Μέχρι και εγώ, πήγα μερικά βιογραφικά σε ομάδες! Καλή σεζόν παιδιά!

#  Καρφί έως καρφάρααα…που έγινε φέτος λέει μια γερή…αναγέροση στο έμψυχο δυναμικό ομάδος;;; Οέο;;;

Για ποιο τεχνικό κλιμάκιο τα στοιχήματα πέφτουν βροχή, δίνοντας μεγάλα ποσοστά ότι πέρα του γηπέδου που θα δίνουν ομαδικό παρών, θα καταφτάνουν…πακέτο και στο γραφείο του κυρίου Γιάννη Κουφάκη!!!

#  Σε ποια αυλή  ο οικοδεσπότης (και όχι δεσπότης!) παράγοντας σέρβιρε το καφεδάκι στο φίλο του τον κόουτς, πάνω σε…ταψάκι φούρνου (φωτό), αντί σε δίσκο παρακαλώ; Πάλι καλά που δε του πήγε μαζί καμιά μερίδα μπιφτέκια με πατάτες φούρνου!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook