Νέα διοίκηση… σε οικογενειακό κλίμα

Θύμισε άλλες εποχές, πάντως όχι πολύ παλιές, η αίθουσα του ΣΔΠΗ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Βλέπετε υπήρξε η εκλογική διαδικασία, οπότε οδήγησε πολύ κόσμο στο…σπίτι των διαιτητών μας! Παρόντες πολλοί πρώην Πρόεδροι, διαιτητές μη εν ενεργεία, που αγαπάνε όμως τη διαιτησία,οπότε δε τους εμποδίζει τίποτα, να βρίσκονται κοντά και να νοιάζονται και να ενδιαφέρονται για τα κοινά.

Ο πρόεδρος Βασίλης Κοκκινάκης, έχοντας το μοναδικό ψηφοδέλτιο…δε χρειάστηκε να οδηγηθεί σε κάνα δεύτερο γύρο!!! Χαρακτηριστικό της διαδικασίας είναι, πως πήρε ψήφο ο Βασίλης, από όλους που μετείχαν στις εκλογές.

Τα ονόματα που εκλέχθηκαν,  σας τα ξανά αναφέρουμε με τη σειρά μας. Εκτός του προέδρου(ήταν και θα συνεχίσει από την ίδια θέση!), στο φρεσκότατο ΔΣ συγκαταλέγονται τα εξής:

Τάσος Μαστορίδης, Φρίξος Βιδάκης, Νίκος Γιαλαμάς, Νίκος Φερετζάκης, Χάρης Λεονταράκης και η Χρυσούλα Τουρλουκάκη. Αναπληρωματικά μέλη είναι, Νατάσα Σταυρακάκη, Στέλιος Βελεγράκης και ο Νίκος Παπανδρέου. Αφού αραδιάσαμε τη σειρά αυτή ονομάτων, δεν θα αφήσουμε…με παράπονο την εξελεγκτική επιτροπή!

Είναι λοιπόν, Βενιαμίν  Καζαντζιάν, Χρήστος Κρασαγάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης, με αναπληρωματικό τον Γιώργο Σπανάκη. Η βραδιά είχε και ολίγον…μπουφέ με μια γεύση… γλυκοκατάστασης,έτσι;

Οπότε την επιμελήθηκε και τη προσέφερε δωρεάν ο… ζαχαροπλάστης ο Βασίλης Μαθιουδάκης!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook