Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Πλήρωσε λέει εισιτήριο εισόδου τη Κυριακή μέχρι και ο…τάφος του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη (φώτο)!!!

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Πλήρωσε λέει εισιτήριο εισόδου τη Κυριακή μέχρι και ο…τάφος του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη (φώτο)!!!

Ως αντίποινα λοιπόν…ας αγόραζαν άπαντες οι φιλοξενούμενοι νερό…Ζαρός από μαγαζιά των…Πατελών!!!  Χιούμορ παιδιά!

#Σήκωνε μέχρι και τις καρέκλες των φιλοξενούμενων της τελετής λήξης,  στο παγκρήτιο ο δυνατός αέρας. Καλύτερα πάντως να σηκώνονται…παρά να τρίζουν οικαρέκλες ορισμένων!!!

#Με ενιαίο ψηφοδέλτιο οι εκλογές στον ΣΔΠΗ. Αυτό μας έλειπε δα να είχαμε…παρατάξεις. Πάντως ότι υπήρξαν προσπάθειες για το αντίθετο, υπήρξαν. Τελικά…μόνο μια σφυρίχτρα θα υπάρξει! # Και του χρόνου να είμαστε καλά, να υποδεχτούμε τα δυο μεγάλα επίσημα παιδικά πρωταθλήματα του νομού μας. Βαγγέλη και Σωτήρη, μπράβο σας.

 # Βρε που είμαστε μπλεγμένοι…

Μάθαμε πως η μικροφωνική με τον αέρα κυρίως, είχε πρόβλημα στο παγκρήτιο τη Κυριακή. Οπότε δεν ακούσθηκαν όλα! Άγιο είχαμε!!!

# Παρατηρούμε πόσο διαφορετικά θα ήταν χωρίς το -1 στο ταμείο του Ζαρού. Σχεδόν σίγουρο θα είχε πάρειαπευθείας το πρωτάθλημα! Η βία πουθενά δε κάνει καλό.  

#”Λεο”  και ”Βόλο”  αντίπαλοι στον τελικό…των τελικών των σημερινώνπλέι οφ. Δύο προπονητές…γατόνια του ποδοσφαίρου μας! Και μπράβο τους! # Εποχή…αποκάλυψης η χθεσινή νύκτα. Εβίβα μας!

# Σε περιμένω να ρθείς και πάλι…μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη…από την Ιδομενέως…μέχρι την Πηνειού μεριά. Και βγάλεεε!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook