Δυνατή Ηρακλειώτικη εκπροσώπηση

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις μέρες το σεμινάριο για το VAR στην Αθήνα.

Επικεφαλής φυσικά είναι ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Κουκουλάκης. Ενώ η πόλη μας, έχει τη χαρά και τη τιμή, να εκπροσωπείται από ακόμα δύο άτομα.

Το βοηθό διαιτητή Βασίλη Νικολακάκη, καθώς και τον Τάσο Μαστορίδη. Ο τελευταίος με την ιδιότητα του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης στη Κρήτη. Γράψαμε για τη Ηρακλειώτικη εκπροσώπηση και ο λόγος είναι απλός.

Έχει υπάρξει επιλεκτική εκπροσώπηση, τόσο σε διαιτητές, βοηθούς και εκπαιδευτές. Γίνεται μεγάλος ντόρος, για το πότε θα έρθει το VAR και στα Ελληνικά γήπεδα, τι θα κάνει όταν έρθει και τα σχετικά, καταλαβαίνετε τώρα! Βάζουμε στοίχημα, ότι αφού έρθει, πρώτα ο Θεός, δε θα αργήσει η στιγμή να διαβάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας…και εναντίον του!!!

Λοιπόν, το πλάνο προβλέπει ότι με τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, θα αρχίσει να βρίσκεται στα γήπεδα. Και αν αυτό δε γίνει από τη πρεμιέρα, στην έσχατη περίπτωση, μέσα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η τεχνολογία και εκείνοι που θα εργαστούν σε αυτό, θα συμβάλουν πολύ, θα βοηθήσουν τους διαιτητές πάρα πολύ. Θα διευκολύνει το δύσκολο έργο τους, θα απομακρύνει πολύ την προκατάληψη, τα λάθη, όπως και τα…λάθη. Θα βοηθηθεί το ίδιο το άθλημα πάνω από όλα. Όμως, προς Θεού, μη το δει κανένας σαν ένα…ρομπότ!

Που θα έρθει και θα λύσει…ΟΛΑ τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας. Να μείνουμε…ήσυχοι σε αυτό;;;

Να έχουμε ως πυξίδα το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις της Σίτι στο ματς με την Τότεναμ. Από την αλλοίωση, μέχρι την εναλλαγή συναισθημάτων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook