Καρφάκια… επί τοπικού!!!

Πές μου πως είναι ψέμα… όπως λέει και το άσμα.

Μα φυσικά και ήταν…αφού ο πρέοδρος Κοροβέζος, δεν φέυγει με τίποτα από τον ΕΓΟΗ! Και του χρόνου παιδιά.

Με πούλμαν Armoutakis travel…έγινε η μεταφορά της αποστολής των Δειλινών στο Τυμπάκι για την αναμέτρηση με τη Πυργιώτισσα. Αμ πως!

# Αν από τη κερκίδα πετάξει φίλαθλος ζεστό καφέ, ας πούμε καπουτσίνο…σκέτο…με λίγη κανελίτσα και δεν ανοίξει το πόμα, πέφτοντας προς κάποιο στέλεχος αντίπαλης ομάδας. Τότε ποιον θα πρέπει να τιμωρήσουμε;;; Μα φυσικά… την εταιρία που παράγει αυτά τα ποτήρια! Δε γίνεται να μην ανοίξει το ποτήρι στον αέραααα!!!

#  Ποιος προπονητής, τηλεφώνησε λέει σε συνάδελφο του, για να…μαγειρευτεί το μεταξύ τους αποτέλεσμα;;; Όπως μάθαμε και φάνηκε μετά, δε βρήκε…πρόσφορο έδαφος ο ενδιαφερόμενος κόουτς!

# Ματσάρα…κλειδί για πλέι οφ είναι η επερχόμενη  που έρχεται μεταξύ Αλμυρού και ΠΑΟΚ. Άκρη δεν βγάζουμε για το αποτέλεσμα που συμφέρει τον καθένα τους. Μπερδεμένη ιστορία. 

#Ποιο πρωτοκλασάτο ποδοσφαιρικό στέλεχος μας, πίνει το καφέ του…καπουτσίνο σκέτο με ολίγη κανελίτσα;;;

#  Να πάλι μπροστά μας το φαινόμενο…απουσίας γιατρού. Δε γίνεται ένας γιατρός, να κρίνει και να δικάζονται ομάδες και παιχνίδια  για χατήρι του. Το γράφουμε χρόνια αυτό. # Πολλά θα κριθούν σε κάποια ματς της ερχόμενης Α1 αγωνιστικής εκεί προς το τελευταίο δεκάλεπτο με πεντάλεπτο! Τελικά πόσο πήγαν και πόσες φορές… έπαιξαν μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ (φώτο) με τη Γόρτυνα ρε παιδιά;;; Μπερδευτίκαμε και εμείς, χιούμορ  παιδιά!

# Αλμυρός-ΠΑΟΚ λέει, δε μπορεί κανένας να κάνει..καμία πρόβλεψη. Απαγορεύεται αυστηρά!

# Με βήματα…Μικτά γράφουμε ξανά ιστορία στην Ηρακλειώτικη υποδομή. Μπράβο σε όλους και ιδιαίτερα…στο Μάρκο!