Καρφάκια.. επί τοπικού!!!

Ότι υπήρξε μια ανακούφιση στις Αρχάνες για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το κύπελλο, υπήρξε. Για φανταστείτε να… έμπαιναν οι Κρουσανιώτες  στο γήπεδο το απόγευμα του τελικού… που έχει οριστεί να γίνει στο γήπεδο του Γιούχτα;;;

#Αυτό απολύθηκε λέει ο Κίτσας μας από το πάγκο της Ροδιάς και η διοίκηση ανάθεσε τα ηνία ως κόουτς, στον… μάγο τον Γκέντζο(φώτο).

Γεμάτη  από πολιτικό κόσμο ήταν η αίθουσα των Αναδρομών στη πρόσφατη εκδήλωση της Ένωσης! Αμ πως!

# Καλά, τι λουλουδοπόλεμος ήταν αυτός ρε παιδιά στη βραδιά… ΛΕ.ΠΑ. τη περασμένη Παρασκευή; Ακούσαμε για ένα αστρονομικό ποσό, που δόθηκε από τον πρόεδρο. Που μάλλον… αληθινό πρέπει να είναι! # Παιδιά του… Ερωτηματικού; Όλα καλά; Γνωριζόμαστε, το ξέρετε;

# Εκκωφαντική η νίκη-πρόκριση του Ρωμανού στους ‘’4’’ του κυπέλλου. Ντύθηκε… Άραβας ο Κοτζαδάκης και πέτυχε το χρυσό τέρμα της ομάδος της Ελιάς!

# Μετά την απόλυση του κόουτς Φρουδάκη στο ντέρμπι του Αρκαλοχωρίου, είχαμε μια ακόμα. Αυτή του παρατηρητή αγώνα του ΟΦΑ με την Δαμάστα! Και μπράβο του (ς)!!! Είναι αλήθεια πως έχουν ενοχληθεί ορισμένοι…κυβερνώντες του ποδοσφαίρου μας, από συμπεριφορές μελών των πάγκων, συγκεκριμένων ομάδων; Μάλλον… πως ναι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook