Καρφάκια..επί τοπικού!!!

Τον θηλυκό… Ομπάμα λέει βλέπουν ως νικήτρια των επερχόμενων εκλογών στις ΗΠΑ! Εμείς εδώ ήμαστε οι καλύτεροι, έναν αλλά… λέων Ομπάμα έχουμε!

# Αιφνιδιασμός από τα παιχνίδια του κυπέλλου που τα είδαν να βρίσκονται σε στοιχηματικές ιστοσελίδες λέει. Καλά τώρα, της εποχής φαινόμενο και αυτό. Πόσο σαπισμένη  είναι τελικά και η ποδοσφαιρική κατάσταση;

# Κάνε μια τούμπα… κάνε τώρα και μια κωλοτούμπα! #

Κάθε τι έχει θετικά και αρνητικά. Έτσι ένα θετικό από το γνωστό… καυτό διαιτητικό θέμα, είναι πως έχει ανάψει… πράσινο και ο Τάσος κάνει μαθήματα ξανά. Εύγε!

# Ζήτω η Ελλάδα… ζήτω η θρησκεία… ζήτω η Νέα η Δημοκρατία!!!

# Απρόσμενη λέει… Μπρούτζινη επίθεση δέχτηκε ο Φουκάκης πηγαίνοντας να δει το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Αλμυρού με τη Τριτωνία.

#  Ευτυχώς που δεν περισσεύουν τα 500 ευρώπουλα στον κόουτς μας Γιάννη Κοντάκη. Θα είχε να πει πολλά! Αλλά και η σιωπή είναι χρυσός τελικά. Άγιο είχαμε!

#  Έκτακτη συγκέντρωση στον ΣΔΠΗ συγκάλεσε για χθες ο πρόεδρος Βασίλης Κοκκινάκης. Κεντρικό θέμα ήταν το επίκαιρο… καυτό που υπάρχει το τελευταίο καιρό.

# Τώρα που γράψαμε για καιρό… όντως χειροτέρεψε πάλι αυτές τις μέρες… ο καιρός!

#  Μπορώ… μπορώ… μπορώ… να ανέβω στο Πύργο το Λευκό!

# Ποιο ήταν το παιχνίδι που το αποτέλεσμα του κυρίως, αλλά και κάτι άλλα, επηρέασε την απομάκρυνση δυο στελεχών ομάδος; Οέο;;;

#  Που παραγγέλνουν… γκαζόζα, να πιούμε και εμείς καμία;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook