Τραπέζωμα… με Ένωση

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε λέει το τραπέζωμα της ΕΠΣΗ προς τον διαιτητικό μας κόσμο.

Περάστε… κόσμε, περάστε κόσμε… που τραγούδαγε και ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης! Μεγάλος ο αριθμός των διαιτητών που έδωσαν το παρών.

Μέλη του ΔΣ του ΣΔΠΗ με προεξέχοντα το πρόεδρο Κοκκινάκη, μέλη της Επιτροπής, παρόντες μέλη της Ένωσης και γενικά όλα έμοιαζαν… με μέλι!!! Αμ δε, όπως συνηθίζεται να λέμε. Και τα τόξα και τα βέλη παραμένουν ανά χείρας.

Συναινετικότητα, συγκατάβαση… στοιχεία που η μείωση τους σε ποσοστά έπεσαν αυτόματα σε χαμηλά επίπεδα. Το πρώτο μάθημα της χρονιάς, έγινε μακριά από τον ΣΔΠΗ. Αλλά έτσι κι αλλιώς, έχουν ανακοινώσει οι διοικούντες του Συνδέσμου, πως δε παραχωρείται η αίθουσα, αφήστε που έρχονται και έργα ανακαίνισης.

Πάμε τώρα σε θεματάκια… που είναι κάτω από τα τραπεζομάντηλα που συνέφαγαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Τα πρωταθλήματα προχωράνε, απομένει ακόμα εκείνο της Γ κατηγορίας, για να έχουμε απόλυτη πληρότητα. Δυσκολεύουν τα πράγματα με τους ορισμούς των διαιτητών.

Δε θα αντέξει η κατάσταση, οι ίδιοι διαιτητές να παίζουν δυο, τρία, ακόμα και τέσσερα ματς στο διήμερο. Πρόβλημα και με τους ορισμούς των ίδιων των παιχνιδιών. Βάλτε μέσα και τη χρήση των γηπέδων.

Θέλει μεγάλη προσοχή και προσπάθεια. Αλλά χωρίς πραγματική κοινή προσπάθεια, χωρίς τρικλοποδιές και όλα τα σχετικά, το βουνό με τα εμπόδια θα μεγαλώνει συνεχώς.

Η ΕΠΣΗ έχει ανάγκη τους διαιτητές… και η διαιτησία την Ένωση τους. Απλά είναι τα πράγματα.