Τα λάθη μας… τα πάθη μας

Πέρασαν στο πάνθεον της ιστορίας και οι πρόσφατες εκλογές της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μας.

Πέρασαν στο πάνθεον της ιστορίας και οι πρόσφατες εκλογές της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μας.

Τι, έχουμε και ποδόσφαιρο στη χώρα μας; Αλήθεια τώρα ρε παιδιά; Πολλοί λένε για αλλαγή σελίδας, ας το ελπίσουμε και εμείς, γιατί ανήκουμε σε εκείνους που θέλουν πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές και προπονητές και όχι τους παράγοντες.

Εμείς πάλι ως Ηράκλειο (καλημέρα υπέρ πρόεδρε μας!) τη πάθαμε τη ζημιά μας. Και μη μου πείτε πως δε τη πάθαμε, έτσι; Δυστυχώς, ατράνταχτα στοιχεία υπάρχουν. Αν τώρα συμφωνήσουμε στο παραπάνω, τότε είμαστε ανοικτοί σε κάθε συζήτηση.

Από την εποχή του Βασίλη (ξέρετε ποιανού Βασίλη!) έχουμε να πάρουμε καθαρή… νίκη! Κάτι ψηλά, τα παίρνουμε κάπου κάπου. Αλλά ως εκεί.

Πως τα καταφέρνουμε και παίζουμε πάντα μπουνιές στο μαχαίρι, είναι ένα μυστήριο πράγμα. Φταίει αρχικά η ΕΠΣΗ μας και ακoλουθούν οι παράγοντες.

Ως Ένωση, πρέπει να έχουμε σταθερές συντεταγμένες και όχι μια από δω και μια από κεί.

Είναι επικίνδυνα σπορ αυτά. Ως παράγοντες; Μα και μόνο ότι από το μακρινό… 2002(αν κάνουμε λάθος στο έτος, ζητάμε συγνώμη) οι εκλογές στην ΕΠΣΗ πάνε… 11 στα 11, τα λέει όλα.

Σε ένα ακόμα επεισόδιο, παίξαμε, το ‘’με εμάς είσαι ή με τους άλλους…’’. Βάλαμε σε μπελάδες και τα δυο σωματεία, ξέρετε στο επεισόδιο για αναβολή των εκλογών.

Ας ψάξουν άλλοι τώρα για περισσότερα πράγματα εδώ. Είχε και το θετικό του πάντως, όλη η Ελλάδα, η ποδοσφαιρική τουλάχιστον, έμαθε τα ονόματα Καμηλάρι και ΟΦΗ’94.

Και κυρίως το πρώτο, έτσι; Στο διαιτητικό κομμάτι μας ήρθαν ήδη τα πρώτα… μηνύματα, δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλα.

Στις πρόσφατες εκλογές λοιπόν, ως ΕΠΣΗ κάναμε… τα τσαλιμάκια μας, πολλοί αναρωτιούνται, ήταν καθαρά δικές μας κινήσεις, ή πέσαμε σε διάφορες… λούμπες;

Τέλος πάντων, ας δούμε τώρα την ερχόμενη σεζόν στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Να πάνε όλα καλά, οι εποχές είναι δύσκολες και μόνο πως το τοπικό μας… αναπνέει ακόμα, είναι μεγάλο επίτευγμα.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά…