Θέλουν το τελικό κυπέλλου στο “Γεντί Κουλέ”

Ικανοποιημένος δήλωσε για τη ροή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, και για τη νέα της δομή φέτος ο Μανόλης Μαθιουδάκης.

Ικανοποιημένος δήλωσε για τη ροή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, και για τη νέα της δομή φέτος ο Μανόλης Μαθιουδάκης.

Ο παράγοντας της ΕΠΣΗ και υπεύθυνος της επιτροπής πρωταθλημάτων, μίλησε τηλεφωνικά στον Αthletic Radio (104,2) και στην εκπομπή ”Στο Παλμό Του Τοπικού Ποδοσφαίρου” το περασμένο Σάββατο.

Τόνισε μεταξύ των άλλων. ”Έχουμε δεχτεί συγχαρητήρια από άλλες Ενώσεις αλλά και ερωτήσεις για τον ακριβές τρόπο διεξαγωγής.

Έχουμε καινοτομία και στην Α2 κατηγορία επίσης. Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο μέχρι τέλος, και αυτός είναι ο σκοπός όλων μας”. Όσο για το πολυσυζητημένο θέμα του Πατούχα, ο… φωτογράφος του τοπικού ποδοσφαίρου, επεσήμανε.

”Από τη στιγμή που δήλωσε συμμετοχή και μετά αποχώρησε, ήταν όλα αναπόφευκτα. Ο Πατούχας, αφού το διασταύρωσα και από παραπάνω αρμόδια όργανα, θα συνεχίζει να μετέχει στη ροή του πρωταθλήματος έστω και απών μέχρι το τέλος. Αφού το πρωτάθλημα είναι ένα, άσχετα εάν χωρίζεται φέτος σε φάσεις”.

Τέλος ο Μαθιουδάκης στάθηκε και στο θεσμό του κυπέλλου λέγοντας. ‘‘Ακόμα ένας επιτυχημένος θεσμός φτάνει στο τέλος του.

Μπράβο σε όλες τις ομάδες, αλλά και στους δυο φιναλίστ. Θα έρθουμε σε επαφές με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ για το πότε μπορεί να μας παραχωρηθεί το γήπεδο του.

Και από τη στιγμή που θα είναι εφικτό να έχουμε ως ΕΠΣΗ το γήπεδο, θα προχωρήσουμε σε ορισμό του τελικού αλλά και των υπολοίπων σχετικών εκδηλώσεων, όπως κάνουμε κάθε χρόνο”.