Το δοκάρι… που έφερε τη καταιγίδα!

Γκολ… κατά βούληση στο Σαββατιάτικο ματς του Αλμυρού με τις Ασίτες στο Γάζι.

Γκολ… κατά βούληση στο Σαββατιάτικο ματς του Αλμυρού με τις Ασίτες στο Γάζι.

Μια ακόμα στροφή για την ολοκλήρωση και του Β γύρου με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το θέμα της 5άδας, ενώ οι Ασίτες θα δώσουν τη μάχη της παραμονής. Στις Ασίτες απουσίασε ακόμα μια φορά ο τιμωρημένος Σταυρακάκης.

Αντίθετα ο Τσερεβελάκης έχει πλέον στη διάθεση του τα μεταγραφικά αποκτήματα, Κλαπάκη Βαλάντη, Δάργαντη, και το τερματοφύλακα Κυριακάκη. Από την άλλη ο Αλμυρός μαθαίνει πλέον να παίζει χωρίς το Κοκκινάκη(μεταγραφή) και το Καρέλη(αποχώρησε από την ομάδα).

Ο Σούρσος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Αλμυρού, πέτυχε δυο γκολ, παίχτη ποιοτικό και ουσιαστικό, τον ξέρει ο κόουτς Μηνάς Πίτσος από τη θητεία τους στον Αετό Ανωγείων! Μιας και είπα για… γκολ, ο Ποτηράκης πέτυχε καρέ τερμάτων(4), γκολτζής ο ‘’Φράνγκι’’ το ξέρουν και οι πέτρες!

Όμως σίγουρα αποτελεί καλό στατιστικό  στη ποδοσφαιρική του πορεία!

Ε, ας μην αφήσω… παραπονούμενο και τον υψηλόσωμο αμυντικό του Αλμυρού, τον Άρη Αντωνακάκη, που πέτυχε και αυτός γκολ! Με τα… εάν, ξέρουμε δε γίνεται τίποτα, όμως εκεί στο 0-0 ακόμα, στο 22’ ο Χρηστάκης των Ασιτών με ξαφνικό σουτ, αφού αιφνιδίασε τον Χατζημηνά, η μπάλα… τράκαρε το δοκάρι!

Μετά ξεκίνησε η… καταιγίδα του Αλμυρού.