Θα δυσχεράνει την προετοιμασία των ομάδων του Ηρακλείου

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει το ολιγοήμερο αθλητικό lockdown λόγω Covid-19 στα Χανιά, όπου ελπίζουμε να μην επεκταθεί τις προσεχείς μέρες και στο Ηράκλειο.

Δυσκολεύουν την προετοιμασία των Χανιώτικων ομάδων, που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό, καθώς έχει θέσει σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων την Π.Ε. Χανίων από 25/8.2020 έως 1/9.

Όπως αναφέρει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σχετικά με τη λειτουργία των αγωνιστικών χώρων κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, οι προπονήσεις μπορούν να συνεχιστούν σε γκρουπ 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, ενώ φιλικοί αγώνες δεν επιτρέπονται.

Φυσικά και ο Χανιώτικες ομάδες τις τελευταίες βδομάδες, στο σύνολό τους έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για τα πρωταθλήματα.

Το θέμα είναι να μην δοθεί επιπλέον παράταση των περιοριστικών μέτρων, καθώς κινδυνεύει να… τιναχτεί στον αέρα η προετοιμασία τους.

Να σημειώσουμε οτι οι ανακοινώσεις αφορούν αποκλειστικά στον Νομό Χανίων. Ευχή όλων η πανδημία να μην δημιουργήσει έξτρα προβλήματα και στους άλλους Νομούς της Κρήτης τις προσεχείς μέρες – βδομάδες. 

Ειδικά στο Ηράκλειο ένα τέτοιου είδους αθλητικού lockdown, έστω και ολιγοήμερου, θα δυσχεράνει την προετοιμασία  των ομάδων μας και ειδικά του ΟΦΗ, που στις 12 Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στις 17/9 δίνει Ευρωπαϊκό ματς.

Η πανδημία συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα και αβέβαιες καταστάσεις και κάθε μέρα αλλάζει τα δεδομένα. 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook