Φέτος μπορεί και την πρώτη θέση!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τις κινήσεις του Γιούχτα και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα των Αρχανών μετά από μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής, ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί η ομάδα με την αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα της Football League.

Με το ενδεχόμενο ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ο Γιούχτας μέχρι τώρα ξεκινάει ως ένα από το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού τόσο οι ανανεώσεις, όσο και οι μεταγραφές έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία από πέρυσι.

Η ομάδα των Αρχανών λοιπόν ξεκινάει με στόχο μια καλή χρονιά, με ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο το ρόστερ της και η περυσινή χρονιά της δίνει το… δρόμο για την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια δύσκολη Γ’ Εθνική, με πολλές δυνατές ομάδες τόσο από το νομό μας, όσο και από την υπόλοιπη χώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook