Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την… μπάλα, που θα παιχτεί πλέον εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με την Αναδιάρθρωση.

Τα Πλέϊ οφ και Πλέϊ άουτ μπορεί να ολοκληρώθηκαν, αλλά έχει μείνει η… ουρά! Και τι… ουρά;

Με τον Τελικό Κυπέλλου, όπου το που θα γίνει καταντάει… ανέκδοτο, ενώ εκκρεμούν και τα μπαράζ παραμονής, που θα πρέπει να έχεις πολύ φαντασία για το πως και με ποιους θα γίνουν!

Μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στα Play-Out της SuperLeague 1, ο Πανιώνιος είναι αυτός που «αποχαιρετά», σε πρώτη φάση (!!) την πρώτη κατηγορία.

Στην Ελλάδα,  και όχι μόνο λόγω κορωνοϊόυ, δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα και γι΄αυτό μην βάλετε και το… χέρι σας στην φωτιά, για την έκβαση του Πρωταθλήματος!

Το αν η Ξάνθη, που τερμάτισε προτελευταία θα παίξει εν τέλει μπαράζ, είναι ένα σημαντικό ερώτημα, καθώς υπάρχουν δύο εκκρεμότητες: Πρώτον η εκδίκαση στην επιτροπή εφέσεων (μπορεί να της επιστραφούν οι βαθμοί), αλλά και η πιθανότητα της Αναδιάρθρωσης.

Και αν γίνουν τα μπαράζ (διπλοί αγώνες), θα είναι ο δεύτερος της Σούπερ Λιγκ 2, Απόλλων Σμύρνης, που έχει να παίξει από τον περασμένο Μάρτιο, ο αντίπαλος;

Για την επόμενη ημέρα σε SuperLeague 1 και SuperLeague 2 υπάρχουν τα εξής σενάρια Αναδιάρθρωσης:

  1. Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι ομάδες παραμένουν 14.

  2. Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.

  3. Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.

  4. Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 18 ομάδες.

Σε καλό… δρόμο είμαστε δηλαδή και το καλοκαίρι αναμένεται θερμό!

Και μέχρι να γίνουν όλα αυτά, έχουμε και τον Τελικό του Κυπέλλου, που μπορεί να είναι ανάμεσα σε μία ομάδα από τον Πειραιά (Ολυμπιακός) και μία από την Αθήνα (ΑΕΚ), χωρίς θεατές αλλά και πάλι υπάρχει πρόβλημα!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης «ανάβει» κόκκινο για την διεξαγωγή του τελικού στην “Ριζούπολη”.

Η ΕΠΟ επιμένει πως η απόφαση για την “Ριζούπολη” είναι ειλημμένη, με τον Τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 26 Ιουλίου και ώρα 21:00, ωστόσο μετά από τις εξελίξεις του Σαββάτου (18/7) τίποτα δεν είναι σίγουρο…

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία την καλεί να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την ίδια μέρα και ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σήμερα, Δευτέρα (20 Ιουλίου), ο Περιφερειάρχης έχει καλέσει, στο γραφείο του, τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας, σε μια συνάντηση που αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το εάν η Περιφέρεια θα δώσει τελικά τη συγκατάθεσή της.

Λαμπρά! Στην Ελλάδα δεν πλήττεις ποτέ! Τι και αν έχει δράση, τι και αν έχει διακοπεί; 

Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook