Τα λάθη τους έκαναν καλό!

Στο άρθρο της ημέρας στο atheticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τα λάθη της διοίκησης του Πόρου την περασμένη χρονιά που έκαναν καλό για την εξέλιξη του σωματείου φέτος.

Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις λένε. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Πόρο. Οι “μπλε” την περασμένη χρονιά στην πρώτη τους χρονιά στην Γ’ Εθνική έκαναν αρκετά λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ομάδα για υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.  Μπορεί οι δυσκολίες να ήταν πολλές, όμως οι άνθρωποι του Πόρου δεν τα παράτησαν ποτέ και από τον Δεκέμβρη και μετά διόρθωσαν τα… λάθη του καλοκαιριού κάνοντας ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, καταφέρνοντας μάλιστα να ολοκληρώσει την αντεπίθεση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Φέτος λοιπόν έχοντας άπαντες στο μυαλό τους την περασμένη χρονιά, δουλεύουν οργανωμένα και έξυπνα, δείχνοντας από τις πρώτες κινήσεις, ότι φέτος ο Πόρος έμαθε από τα λάθη του και πλέον βαδίζει σε νέα πρότυπα με στόχο το καλύτερο. Με την έλευση Βασίλη Κρασανάκη και Γιώργο Χατζηδιαμαντή καταλαβαίνει κανείς τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας για τη νέα χρονιά, αφού και οι δύο έχουν όρεξη για δουλειά και εξέλιξη, κάτι που δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα και στους ανθρώπους της. Μάλιστα οι πρώτες μεταγραφές – ανανεώσεις, αποδεικνύουν πως φέτος ο Πόρος θα έχει μια καλύτερη χρονιά και πάνω από όλα δείχνουν ότι η οργάνωση και η πίστη στο πλάνο θα δώσει την σωστή εξέλιξη της ομάδας για το μέλλον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook