Κάποτε κυνηγούσαν πρωταθλήματα, τώρα δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τον Ρούβα και τον Ζαρό που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα απουσιάζουν και οι δύο από το πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν η αναμέτρηση Ρούβας – Ζαρός, Ζαρός – Ρούβας ήταν από τα μεγαλύτερα ντέρμπι και όχι μόνο επειδή είναι γειτονικές ομάδες.

Οι δύο ομάδες της Μεσσαράς στο πρόσφατο παρελθόν κατακτούσαν πρωταθλήματα στην Α1 ΕΠΣΗ, μπαίνοντας ανάμεσα σε ΠΟΑ, Ηρόδοτο Δόξα Γαλιάς και άλλες ομάδες που έπαιζαν τότε για το πρωτάθλημα.

Ρούβας και Ζαρός, είχαν δημιουργήσει πολύ δυνατές ομάδες που έπαιζαν παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο. Μάλιστα η ομάδα της Γέργερης έπαιξε και στην επαγγελματική τότε Γ’ Εθνική, ενώ ο Ζαρός με τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα δεν τα κατάφερνε στα μπαράζ.

Φέτος θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα είναι καμία από τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Ρούβας να έχει χαθεί από την Α1 ΕΠΣΗ εδώ και 4 χρόνια, ωστόσο ακόμα τον αναζητάμε σε αυτή, αφού εκεί αξίζει. Πλέον θα αναζητούμε και τον Ζαρό, που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣΗ.

Άπαντες επιθυμούν και οι δύο ομάδες να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία γιατί εκτός από το ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί, θα δούμε σίγουρα ένα δυνατότερο πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook