Ένας διαφορετικός Ιούλιος…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον διαφορετικό φετινό Ιούλιο, που θυμίζει… Μάίο, καθώς κρίνονται Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Το καλοκαίρι του 2020 θα μας μείνει… αξέχαστο. Ποτέ στο παρελθόν τέτοια εποχή δεν είχαμε δράση στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Και μάλιστα τόσο έντονη. Ασταμάτητη δράση σε Πλέϊ οφ και Πλέϊ άουτ. Απάνθρωπο θα το έλεγα, με τέτοια ζέστη να παίζουν οι ομάδες Σάββατο – Τετάρτη – Σάββατο, αλλα τι να κάνεις; Πως θα βγει το πρόγραμμα, που έγινε… λάστιχο ελέω κορονοϊού;

Η σεζόν υπό Κ.Σ θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί βδομάδες πριν, αλλά όλα πήγαν… πίσω. Και μάλιστα τα μπαράζ παραμονής είναι στον… αέρα.

Και υπάρχουν και τα σενάρια αναδιάρθρωσης που κάνουν πιο… ιντριγκαδόρικο το σκηνικό!

Τέτοια εποχή, σε περίοδο κανονικότητας, κάποιες ομάδες δεν είχαν καν ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Δεν είχαν καν “κλείσει” τα φιλικά τους.

Και φέτος θα πρέπει να το κάνουν λίγες μέρες μετά την λήξη των επίσημών τους υποχρεώσεων.

Ένας καυτός θερμοκρασιακά κατά τα ειωθότα Ιούλιος. Χωρίς Εθνικές και Εuro, αλλά με μπάλα και Εθνικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα! Κάτι σαν τον… Μαϊο δηλαδή! Θυμάστε που λέγαμε: “Τον Μάϊο θα είναι ωραία με την κούπα για παρέα”; Τώρα λέμε το ίδιο, αλλά αντί για Μάϊο, θα λέμε Ιούλιο!

Και να δεις τι σου χω για μετά (που λέει και το τραγούδι), αφού έρχεται Αύγουστος με Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ!

Μπυρίτσα, μπαλκόνι και πάμε… Όσο για τους ποδοσφαιριστές, θα παίζουν όσο αντέχουν. Μέχρι να… πεθάνει ο Χαϊλάντερ…

 

 

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook