To… ταξίδι ξεκίνησε ωραία

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον ΠΑΟΚρουσώνα, που δείχνει από το ξεκίνημα τις προθέσεις του να γίνει το… αφεντικό στην Α ΕΠΣΗ της σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ, ξεκινάει με όνειρα και υποσχέσεις, αλλά στο τέλος δεν προλαβαίνει το… πλοίο της ανόδου.

Φέτος όμως δείχνει από το ξεκίνημα, πιο αποφασισμένος και πιο έτοιμος  από ποτε!  Με προσεκτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του.

Δυνατές και ουσιαστικές προσθήκες στην Διοίκηση, ανανεώσεις και πρόθεση να κρατήσει τον βασικό κορμό,  ανάληψη τεχνικής ηγεσίας από έναν φέρελπι τεχνικό (Μάριο Σηφάκη), ενώ επίκεινται δυνατές και ουσιαστικές μεταγραφές.

Η παρουσία του Κώστα Μπουμάκη στην κεφαλή της Διοικητικής πυραμίδας αποτελεί εγγύηση και ο Κρουσώνας θα πρέπει φέτος να αντέξει το… βάρος του φαβορί και να καταφέρει αυτό που στοχεύει τα τελευταία χρόνια. Την κατάκτηση του Τίτλου και την άνοδο.

Βέβαια ακόμα βρισκόμαστε σε πρωϊμο στάδιο, ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της κατηγορίας και των άλλων ομάδων, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κοιτάζει (και σωστά)  τι κάνουν οι άλλοι και η στοχοπροσήώση του είναι στο δικό του… “μαγαζί”.

Ο Ιούλιος Βερν είχε πει: “Όταν ένα ταξίδι αρχίζει άσχημα, σπάνια τελειώνει καλά”.

Παραφράζοντας το στην περίπτωση του ΠΑΟΚ: ” “Όταν ένα ταξίδι αρχίζει ωραία, συνήθως τελειώνει καλά”.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook