Το Μαλεβίζι ζει το όνειρο του!

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τις ομάδες του Μαλεβιζίου οι οποίες φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τα περασμένα χρόνια η Μεσσαρά ήταν αυτή που μαγνήτιζε τα βλέμματα στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού ομάδες όπως Ζαρός, Ρούβας, Τυμπάκι, Δόξα Γαλιάς και Μοίρες πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματα.

Οι εποχές άλλαξαν και πλέον ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι αυτός που με τις ομάδες του πρωταγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα και πανηγυρίζει ανόδους.

Πιο συγκεκριμένα από την Α1 ΕΠΣΗ Δαμάστα και Αλμυρός πανηγύρισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την άνοδο στην Γ’ Εθνική,  ενώ από την Α2 ο Μαραθώνας θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Δήμο, αφού πλέον δείχνει ότι ανεβαίνει ποδοσφαιρικά και μπορεί να κρατήσει ομάδες και στις υψηλές κατηγορίες ή ακόμα και στις Εθνικές.

Φέτος λοιπόν το Μαλεβίζι θα βάλει τα… καλά του να υποδεχτεί ομάδες της Γ’ Εθνικής, ενώ και από πίσω έρχονται ομάδες με μεγάλες βλέψεις όπως είναι ο ΠΑΟΚ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook