Κέρδισε η απληστία αντί για την λογική

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε η Σούπερ Λιγκ 2 και για το οποίο ευθύνονται τόσο ο Βασιλειάδης, όσο και οι ίδιες οι ομάδες.

Εγώ προσωπικά τα έγραφα εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Και δυστυχώς, λέω δυστυχώς γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα όλα οδηγούνται στον αέρα, φτάσαμε στις 2 του Ιούλη και η “πείνα” που υπάρχει στην Σούπερ Λιγκ 2 είναι τεράστια.

Τι έγινε λοιπόν τους προηγούμενους μήνες για να κάνουμε και μια χρονική αναδρομή; Ο Βασιλειάδης ποντάροντας στην “πείνα” των Ελλήνων παραγόντων αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε… ευρώ, τους έκανε όλους υπέρμαχους της αναδιάρθρωσης χαρίζοντας κρατικό χρήμα που δεν ήταν δικό του αλλά όλων των υπολοίπων.

Σε μια προσπάθεια που ουσιαστικά πρόκειται για δωροδοκία, ο Βασιλειάδης έκανε φανατικούς υποστηρικτές όλους τους παράγοντες της Σούπερ Λιγκ 2, μαζί και τον Λεουτσάκο που κάθε λίγο και λιγάκι φώναζε ότι θα έρθει η ανάπτυξη σε ένα από τα πιο “βρώμικα” πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες και η τηλεοπτική χορήγηση των χρημάτων από την ΕΡΤ πάει να πέσει στα βράχια.

Και τώρα βγαίνουν και “μυξοκλαίνε” στα σάιτ και τα ραδιόφωνα ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν δοθούν τα λεφτά από την ΕΡΤ. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπάρχουν παράγοντες, δεν υπάρχουν χρήματα και όλοι πόνταραν στον “θείο Γιώργο” που θα τους έδινε χρήματα με το τσουβάλι.

Η απληστία τους είναι αυτή που τους έχει δημιουργήσει τόσα μεγάλα προβλήματα και τώρα βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Όμως ειλικρινά, επειδή δεν υπάρχει καμία σωτηρία στο μέλλον, καλά να πάθουν και να κοιτάξουν τώρα να βρουν μόνοι τους την λύση και να μην κάθονται να μυξοκλαίνε δεξιά και αριστερά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook