Ο Εργοτέλης είναι… συνδεδεμένος με Κάιρο!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τη νέα διασύνδεση του Εργοτέλη με την Wadi Degla.

Το περασμένο καλοκαίρι όταν έφευγε ο Τάκης Γκώνιας έφευγε για την Αίγυπτο και τον πάγκο της Wadi Degla, όλοι λέγαμε πως πήρε προαγωγή φεύγοντας από μια ομάδα της Football League για μια άλλη πρώτης κατηγορίας και μάλιστα εκτός Ελλάδας.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο Βασίλης Μπούζας έκανε το ίδιο δρομολόγιο. Μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο εμφανίστηκε και ο πανύψηλος Σενεγαλέζος επιθετικός Εντιαγιέ που είχε αναχωρήσει από τον Εργοτέλη λίγους μήνες πριν… επικαλούμενος προσωπικά προβλήματα.

Τον περασμένο Δεκέμβρη έφυγε από τον Εργοτέλη, για την Αίγυπτο, ο εξαιρετικός αριστερός μπακ Γιακούμπου με προορισμό και εκείνος την Wadi Degla.

Η χθεσινή ανακοίνωση, θα λέγαμε πως ήταν ιδιαίτερα μαρτυριάρα – και πάντα κατά την δική μου αίσθηση προετοιμάζει το έδαφος για την αποχώρηση του Νίκι Παπαβασιλείου. Δεν γνωρίζω αν θα πάει και εκείνος στην Αίγυπτο αλλά ο τίτλος που χρησιμοποιώ είναι ιδιαίτερα παραπλανητικός.

Γιατί το θέμα μου δεν είναι αν θα πάει ή όχι στην Wadi Degla αλλά ότι ο Παπαβασιλείου θα φύγει. Έτσι ο Εργοτέλης πάλι θα μείνει στην μέση αφού παρότι ο Κύπριος τεχνικός είχε τριετές συμβόλαιο και μαζί έκαναν μια άκρως εξαιρετική χρονιά φέτος, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και του χρόνου.

Κάπως έτσι ο Εργοτέλης θα αφήσει στην μέση ξανά το έργο που ξεκίνησε από πέρυσι. Και κάπως έτσι ο Εργοτέλης πληρώνει όσα έχει στο μυαλό του ο Μαγκέντ Σάμι που θεωρεί πλέον ξεκάθαρα τον σύλλογο ένα μαγαζί τροφοδοσίας παικτών για την Wadi Degla και τίποτα παραπάνω.

Κάπως έτσι οι φιλοδοξίες του Εργοτέλη για επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ πάνε περίπατο και ο μόνος που έχει υποχρέωση να βγει και να μιλήσει στον κόσμο του είναι ο Μάγκεντ Σάμι και κανένας άλλος. Να βγει να πει την αλήθεια στον κόσμο του Εργοτέλη για το ποιοι είναι οι στόχοι του και όχι να κρύβεται στην Αίγυπτο δίχως να μιλάει τόσους μήνες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook