Πως ο Βασιλειάδης “έγραψε” τις ομάδες της Γ’ Εθνικής

Ο Μανώλης Σάρρης γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον τρόπο με τον οποίο Βασιλειάδης και ΜΜΕ ενδιαφέρονται μόνο για την Σούπερ Λιγκ και τίποτα άλλο.

Εδώ στην Κρήτη εν αντιθέσει με την υπόλοιπη Ελλάδα, τις αγαπάμε τις ομάδες του νησιού μας. Ή αν θέλετε αγαπάμε περισσότερο τις ομάδες του Ηρακλείου. Τον ΠΟΑ, τον Γιούχτα και τις άλλες παραδοσιακές δυνάμεις του νομού που πρωταγωνιστούν στις μικρές κατηγορίες.

Τα ΜΜΕ της Αθήνας που κόπτονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδεικνύουν ότι τη νοιάζουν μόνο οι μεγάλοι και το άθλημα το έχουν χεσμένο. Γελάω με την ψυχή μου μάλιστα όταν διαβάζω δακρύβρεχτα κείμενα μεγαλοδημοσιογράφων της Αθήνας που, τάχα μου, τους νοιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

24/7 Customer Service με Υπηρεσία Call Back*, Email, Live Chat και Viber

*Η 24ωρη εξυπηρέτηση δεν ισχύει για την υπηρεσία Call back

Αναθέμα με και αν έχω διαβάσει ένα άρθρο σε αθηναϊκό σαιτ που να είναι σχετικό με την αναδιάρθρωση και να αναφέρει τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και το μέλλον τους.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως όλοι εκείνοι που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ασχολούνται μόνο με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Δεν τους νοιάζει, δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει από εκεί και κάτω.

Το ότι ο Βασιλειάδης έκατσε και έγραψε στα παλιά του παπούτσια όλες τις ομάδες των μικρών κατηγοριών, είναι κάτι που το περνάνε στα ψιλά γράμματα. Δεν τους νοιάζει το τι θα γίνει από την Σούπερ Λιγκ και κάτω. Το ότι υπάρχουν ομάδες που παραμένουν ερασιτεχνικές και όμως οι διοικήσεις τους, αποκλειστικά και μόνο από το μεράκι και την αγάπη που έχουν, απλά δεν τους ενδιαφέρει.

Και εκείνες βέβαια το πήραν αργά χαμπάρι και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Συναντήσεις από την μια, συναντήσεις από την άλλη και πάει λέγοντας. Τώρα η ζημιά έγινε και δεν ξέρουμε αν είναι αργά για να την διορθώσουν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook