Ένα… χαμόγελο για τον Εργοτέλη = Εκατό για τον Ιατρουδη!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποιεί ο Γιάννης Ιατρούδης και την μεγάλη τιμή για έναν σύλλογο του Ηρακλείου να κληθεί ποδοσφαιριστής της στην Εθνική!

Δεν βλέπουμε συχνά ποδοσφαιριστές από ομάδες της Κρήτης να καλούνται στην Εθνική Ελλάδος, όμως  ο Αντώνης Νικοπολίδης βλέποντας την εντυπωσιακή χρονιά που κάνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός των “κιτρινόμαυρων” σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον καλέσει στην Εθνική Ελπίδων.

Ο Ιατρούδης φέτος κάνει μια “τρομακτική” χρονιά αφήνοντας άφωνους όλους στον Εργοτέλη, έχοντας μάλιστα και αρκετά γκολ που έχουν δώσει νίκη ή βαθμό στην ομάδα του. Αρκετοί βλέποντας τα καμώματα του πως τα γήπεδα της Football League δεν τον χωράνε πια και ήδη τα σενάρια για ΑΕΚ και άλλες ομάδες της Super League. Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δουλέψει και να διαπρέψει σε μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή η κλήση στην Εθνική Ελπίδων σίγουρα είναι η πρώτη δικαίωση για τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος δουλεύει σκληρά όλη την χρονιά, καθώς το να φορέσεις το εθνόσημο στο στήθος είναι από τα μεγαλύτερα κατορθώματα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε και στον Εργοτέλη, ο οποίος τον ανακάλυψε και του έδωσε φανέλα βασικού για να δείξει αυτά που αξίζει ο ποδοσφαιριστής, δείχνοντας έτσι και το πλάνο τους που δεν είναι άλλο από το να βγάζουν ταλέντα από το Κρητικό ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας θέλω να πω, ότι ο Γιάννης Ιατρούδης, πρέπει να κρατήσει χαμηλά την μπάλα να συνεχίσει την δουλειά που κάνει να ευχαριστηθεί αυτή την τεράστια επιτυχία του στην κλήση της Εθνικής Ελπίδων και σίγουρα το μέλλον του ανήκει…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook