Αναδιάρθρωση: Βασιλειάδης ανάμεσα σε Τσίπρα και εκλογές

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr και καταπιάνεται με τα ήξεις-αφίξεις του Υφυπουργού για την περίφημη αναδιάρθρωση.

Το θέμα μας δεν είναι ο ΟΦΗ και αν θα ευνοηθεί από το αν θα γίνει ή όχι η αναδιάρθρωση. Το θέμα μου είναι ότι έχουμε φτάσει στα μέσα του Μάρτη, ούτε 60 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και όμως κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δείχνει να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στα “θέλω” του Πρωθυπουργού και τα “θέλω” τα δικά του. Κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τα λεφτά της ΕΡΤ που είναι να πάνε στις ομάδες. Άσε που εδώ δημιουργείται ένα παράδοξο: Ο Απόλλωνας της Football League θα παίρνει τα χρήματα που θα παίρνουν ΜΑΖΙ όλες οι υπόλοιπες ομάδες;

Πραγματικά είναι τρελά όσα ζούμε και δεν έχουν προηγούμενο. Εγώ βέβαια την έχω πει ξανά την άποψη μου και δεν αλλάζει. Για όλα φταίνε οι ομάδες πρώτα γιατί εκείνες είναι που χαρακτηρίζονται από την απληστεία που θέλοντας παραπάνω χρήματα υποχρεώθηκαν να συναινέσουν σε ένα πλάνο που εξαρχής δεν το ήθελαν και τώρα κάνουν εντυπωσιακές κωλοτούμπες.

Βέβαια το θέμα είναι το εξής: Ο Βασιλειάδης είναι κάπου στην μέση, οι ημέρες περνούν και η αναδιάρθρωση δεν πάει στην Βουλή για να κατοχυρωθεί ενώ πάλι πριν από λίγες ημέρες έλεγε πως τελικά οι Λίγκες θα αποφασίσουν για τον αριθμό των ομάδων.

Ένα μπάχαλο, ένα “μπουρδέλο” πραγματικό που δεν ξέρει κανένας πως θα βρει την πόρτα για να πληρώσει. Σε ποια προηγμένη, ποδοσφαιρικά, χώρα θα υπήρχε κενό νόμου δύο μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook