Μήπως φοβούνται τον ΟΦΗ;

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος κάνει σκέψεις για το τι οδήγησε τους δικαστές σε αυτή την απόφαση να ρίξουν δηλαδή τον ΟΦΗ στην Football League να του αφαιρέσουν βαθμούς και να δεχτεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Από τα μέσα Οκτώβρη και την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ, όλα άλλαξαν για την Ηρακλειώτικη ομάδα. Η νέα διοίκηση με μέλη που είχαν υπηρετήσει με καρδιά και ψυχή την ομάδα στο παρελθόν ήταν έτοιμη μαζί με τον Μιχάλη Μπούση να δείξει το δρόμο και σε άλλες ομάδες για ένα ποδόσφαιρο καθαρό με όραμα και πίστη σε παιδιά της περιοχής.

Μάλιστα αυτό έκανε και τον ΟΦΗ να είναι το κάτι διαφορετικό στη φετινή χρονιά στην Super League από άποψη οργάνωσης και καλοσύνης από τον πρόεδρο Μιχάλη Μπούση μέχρι και τους Σαμαράδες και τον Πουρσανίδη, δείχνοντας εξ αρχής το πρόσωπο που θέλουν να δείξουν λύνοντας την συνεργασία με τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά το περιστατικό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η νέα διοίκηση ήρθε στον ΟΦΗ για να τον κάνει και πάλι μεγάλο και ποτέ δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλο τους ακόμα και όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Μήπως αυτό τρομάζει κάποιους που κάνουν τα πάντα να κατηγορηθεί ο ΟΦΗ; Μήπως θέλουν να εξοντώσουν για άλλη μια φορά την ομάδα; Μήπως η νέα διοίκηση ανησυχεί κάποιες ομάδες και θέλουν να τους εξοντώσουν; Αυτό θα φανεί στην εκδίκαση της έφεσης που έκανε η διοίκηση της ομάδας.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που βγήκε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3), καθώς αν κοιτάξουμε στο παρελθόν πόσες παρόμοιες καταστάσεις μπήκαν στο αρχείο των δικαστικών θα μας πάρει μια εβδομάδα και ακόμα δεν θα έχουμε τελειώσει.

Κλείνοντας να αναφέρω την ταπεινή μου άποψη πως ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί από αυτή την υπόθεση και θα γίνει ακόμα πιο δυνατός, καθώς ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται δίπλα στην ομάδα καταφέροντας παράλληλα να συσπειρώσουν τον κόσμο σε μια δύσκολη αγωνιστική καμπή που περνάει η ομάδα…

Υ.Γ.: Βρέθηκαν άτομα να πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά, ας τους αφήσουν αυτοί που πολεμάνε τον ΟΦΗ και να κοιτάξουν το καλό της Ελλάδας και του αθλητισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook