Έδειξε τον χαρακτήρα του και τώρα βλέπει Εθνικό!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα των Αρχανών και το παιχνίδι της χρονιάς που έρχεται την Κυριακή.

Ο Γιούχτας έφτασε μια ανάσα από το να γνωρίσει μια άδικη ήττα στην έδρα του Αμπελακιακού. Διαιτητής καιρικές συνθήκες και καταλληλότητα του γηπέδου δεν άφησαν τον Γιούχτα να παίξει το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει όλη την χρονιά, ωστόσο στο φινάλε έδειξε τον Χαρακτήρα του και κατάφερε με γκολ του Κουσίδη να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και να συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Σίγουρα ο Γιούχτας έχει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται ακόμα και όταν η ομάδα για διάφορους λόγους δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι που ξέρει. Έτσι έγινε και στην έδρα του Αμπελακιακού και η ομάδα των Αρχανών πήρε ένα “χρυσό” βαθμό συνεχίζοντας να ελπίζει.

Πλέον άπαντες στις Αρχάνες μετά και την ταλαιπωρημένη επιστροφή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σκέφτονται το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό στις Αρχάνες, θέλοντας να πάρουν τη νίκη και να μπουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου, εξουδετερώνοντας παράλληλα και τον αντίπαλο.

Όλοι στις Αρχάνες ζουν και αναπνέουν για την επικείμενη αναμέτρηση και ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου για το μεγάλο “τελικό” που θα δώσει η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook