“Καλπάζει” όπως τη περυσινή χρονιά ο Ανθεστίωνας!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την περυσινή τρομερή χρονιά που έκανε η ομάδα του Θραψανού αλλά και για την φετινή που βαδίζει στα ίδια χνάρια.

Ο Ανθεστίωνας μπορεί να μην βρίσκεται αρκετά χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να γίνει μια συμπαθέστατη ομάδα στο πρωτάθλημα, κάνοντας αρκετό κόσμο να μιλάει για αυτήν.

Την περασμένη χρονιά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας στο τιμόνι του έναν προπονητή που αρέσκεται να παίζει με κάτω την μπάλα και να δημιουργεί ευκαιρίες ο Ανθεστίωνας τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και έγινε η ευχάριστη έκπληξη στον φίλαθλο κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Τη φετινή χρονιά έγιναν ριζικές αλλαγές στην ομάδα με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να παραδίδει τα κλειδιά στον Μάριο Σηφάκη έναν νεαρό προπονητή με αρκετή όρεξη για δουλειά και διάκριση και αυτό έκανε τους πάντες να πιστέψουν σε μια ανάλογη πορεία.

Και έτσι έγινε με την ομάδα να κάνει μια αρκετά καλή πορεία να βρίσκεται και μερικές εβδομάδες στην πρώτη πεντάδα, ωστόσο ένα μικρό διάστημα ντεφορμαρίσματος έχει φέρει τον Ανθεστίωνα την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα του Θραψανού άπαντες έχουν μείνει ευχαριστημένοι, καθώς ο Μάριος Σηφάκης με τους παίκτες του παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ας μην έρχονται ορισμένες φορές τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Υπάρχουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν ο Ανθεστίωνας καταφέρει να τερματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη πεντάδα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook