Τελικά έμεινε με το βραβείο στο… χέρι

Με αφορμή την επανεμφάνιση του Βέλγου επιθετικού, ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον Κάιπερς που τελικά βγήκε χαμένος πιο πολύ από καθέναν.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο, το όνομα του Ούγκο Κάιπερς επανήλθε στην καθημερινότητα του Εργοτέλη. Ο Βέλγος αφού ήρθε στην Αθήνα για να παραλάβει το βραβείο του, πέρασε μια βόλτα και από το Ηράκλειο για να τα πει με τους ανθρώπους του Εργοτέλη. Βέβαια, έκανε και ένα χαλαρωματάκι – έτσι επειδή του άρεσε. Η είδηση δεν είναι ότι ο Κάιπερς ήρθε για να προπονηθεί αλλά ότι εμφανίστηκε ξανά αποδεικνύοντας πως όταν ένας παίκτης δεν έχει μυαλό τότε το βρίσκει μπροστά του.

Ο Βέλγος που ήρθε στον Εργοτέλη από την δεύτερη ομάδα της Σταντάρ Λιέγης και εκμεταλλευόμενος το πολύ χαμηλό επίπεδο της Football League παίζοντας απέναντι σε “κώνους”, κατάφερε να βάλει 22 γκολ βάζοντας το όνομα του στην ποδοσφαιρική αγορά της Ελλάδας.

Και τι πέτυχε τελικά; Μια τρύπα στο νερό. Αφού κατάφερε να χάσει το δίκιο του (γιατί δεν το είχε σε καμία περίπτωση), κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να πετάξει στα σκουπίδια την περσινή χρονιά και να μείνει χωρίς ομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο. Όσο ισχυρός και να είναι ο μάνατζερ του – που είναι – αυτό είναι κάτι που θα το βρει μπροστά του ο Βέλγος επιθετικός καθώς είναι νόμος στο ποδόσφαιρο ότι όταν το αφήνεις, τότε σε αφήνει πίσω.

Ο Εργοτέλης σίγουρα δεν βγήκε χαμένος γιατί και νικητής βγήκε στην μάχη με τον Κάιπερς και τα λεφτά πήρε από μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ!

Είναι κρίμα βέβαια γιατί ο Κάιπερς είχε ταλέντο στο γκολ και το έδειξε πέρυσι όμως από ότι αποδείχθηκε, ταλέντο υπήρχε – μυαλό όχι.

Κάπως έτσι κατάφερε να μείνει με το… βραβείο στο χέρι αντί να εξαργυρώσει την χρονιά που έκανε με μια καλή μεταγραφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook