«Ο κύβος ερρίφθη» και εγένετο…. ΠΑΕ Χανιά!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την απόφαση – “σταθμό” που ανακοίνωσε ο Αντώνης Ροκάκης ο Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικός να μετονομαστεί σε ΠΑΕ Χανιά από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Διοικητικός ηγέτης του Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (7/2) τα είπε όλα με λίγες λέξεις:

“Από τη νέα σεζόν, γιατί μεσούσης της περιόδου δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, το όνομα της ομάδας μας θα είναι Χανιά, ΠΑΕ Χανιά.  Το ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός έγραψε τη δική του ιστορία και τώρα έφτασε η ώρα το όνομα “Χανιά” να γράψει τη δική του πορεία. Τα Χανιά είναι η ομάδα της πόλης μας, του Νομού μας, μα πάνω απ’ όλα της καρδιάς μας. Όλων. Κισσαμιτών, Αποκορωνιωτών, Σφακιανών, όλων. Όταν λέμε Χανιά δεν είναι μόνο η πόλη των Χανίων, είναι όλος ο Νομός”.

Λόγια μεστά και φιλόδοξα….

Όπως τον Αύγουστο του 2017 . Όταν επικυρώθηκε η ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε Α.Ο Χανιά και Κισσαμικό και έγινε η συνένωση τους.

Τότε ο Αντώνης Ροκάκης είχε πει:

“Πλέον προσπαθούμε να κάνουμε μία υγιή ομάδα και είναι στο χέρι μας αν αλλάξουμε το μέλλον και να πάμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά ξεχνώντας ότι έγινε στο παρελθόν”.

Δύσκολο το εγχείρημα αλλά… περπάτησε.

Έστω και μετ΄εμποδίων αφού οι φίλοι του Α.ΟΧ, “Blue Boys” ποτέ δεν την.. αγκάλιασαν.

Και ξέσπασε… πόλεμος, με τους οργανωμένους οπαδούς να αντιδρούν με… πανό στο λιμάνι της πόλης και να ξεκινούν αποχή από τους αγώνες της ομάδας τους.

«Αυτή η ομάδα που λέγεται Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός δεν μας εκφράζει ως Σύνδεσμο, διότι δεν έχει ούτε ένα στοιχείο που να μας θυμίζει τον Α.Ο. Χανιά μας».

Για να δούμε τώρα που θα λέγεται  “ΠΑΕ Χανιά” και το… μπαλάκι τους το πέταξε ξανά ο Αντώνης Ροκάκης.

Το δίχως άλλο είναι μία νέα φιλόδοξη προσπάθεια. Μένει να δούμε τι αντιδράσεις θα προκαλέσει…Και πως θα τα πάει. 

Ο χρόνος θα δείξει σε κάθε περίπτωση..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook