Ο εβδομαδιαίος έλεγχος των Κρητικών ποδοσφαιριστών

Το athleticradio.gr εγκαινιάζει νέα κατηγορία και κάθε Τρίτη θα παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Αναλυτικά:

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Μπήκε στη θέση του Εμβιλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στις 17 Οκτωβριου. Ο Μπουχαλάκης αντικατέστησε τον Γάλλο στο 76ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-0.

Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να εμφανίζεται εξαιρετικά φορμαρισμένος στην Ολλανδία. Στις 17 Οκτωβρίου πέτυχε ακόμα ένα κρίσιμο γκολ για την Φένλο, καθώς όταν η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 από την Αλκμάαρ, εκείνος ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 5ο του τέρμα με τη φανέλα της Φένλο.

Πέτρος Γιακουμάκης (Ατρόμητος)

Έμεινε εκτός αποστολής και δεν έπαιξε στην ήττα του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μανώλης Τζανακάκης (Παναιτωλικός)

Ξεκίνησε ως βασικός το παιχνίδι στη Λαμία με την τοπική ομάδα, όμως ένας μυϊκός τραυματισμός ανάγκασε τον προπονητή του Παναιτωλικού, Μάκη Χάβο να τον αποσύρει στο 14ο λεπτό.

Ηλίας Κουτσουπιάς (Βίρτους Εντέλα)

Έπαιξε το Σάββατο στην ισοπαλία της Βίρτους Εντέλα με τη Ρετζίνα (1-1), ερχόμενος από τον πάγκο στο 77ο λεπτό και στη θέση του Μάρκο Μπρεσιανίνι.

Γιάννης Ιατρούδης (Φόλενταμ)

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη έπαιξε μπάλα μετά από σχεδόν ένα χρόνο, καθώς έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα την Παρασκευή (16/10). Το ντεμπούτο του ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό, καθώς μπήκε αλλαγή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα της Φόλενταμ με τη δεύτερη ομάδα της Αϊντχόφεν και κατάφερε να βρει δίχτυα με το «καλημέρα», καθώς 9 λεπτά αργότερα «έγραψε» το τελικό 5-1 για την ομάδα του. Ο Γιάννης Ιατρούδης αγωνίστηκε ξανά χθες, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Φόλενταμ απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Αλκμάαρ (νίκη με 6-2) μπαίνοντας ξανά ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

happy to be back on games after almost a year and with a ⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης ιατρούδης (@giannis_iatroudis) στις

Νίκος Καρέλης (Ντεν Χάαγκ)

Ο Καρέλης επέστρεψε στην δράση μετά από καιρό, καθώς μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντεν Χααγκ σε φιλικό παιχνίδι, στις 18 Οκτωβρίου αγωνίστηκε και σε επίσημο ματς. Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε ως αλλαγή στην ήττα της ομάδας του από τη Φίτεσε με 2-0, για την 5η αγωνιστική της Eredivisie.

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Έμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (4-0) με τον Μάρτινς να δίνει γάντια βασικού στον Ζοσέ Σα.

Αντώνης Ντεντάκης (Βόλος)

Έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, με την ομάδα του όμως να παίρνει τη νίκη.

Επαμεινώνδας Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΣ στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Εραμούσπε.

Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ξεκίνησε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας του Βόλου απέναντι στον ΠΑΣ, παίρνοντας μία κίτρινη κάρτα και παίζοντας έως το 89’ όταν και βγήκε αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Μπρένερ.

Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης (Πανεβέζις)
Ο Ηρακλειώτης μέσος μετακόμισε φέτος στην Λιθουανία ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε δράση καθώς συνεχίζεται ξανά στις 28 Οκτωβρίου.

Μηνάς Χαλκιαδάκης (Μποτοσάνι)
Ο Κρητικός επιθετικός αγωνίζεται στην Ρουμανία και αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Κλουζ που έγινε το περασμένο Σάββατο όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 69ο λεπτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook