Πρωταθλητής Κ17 ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε 1-0 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με γκολ του Ντότη στο 49ο λεπτό. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τα έξι πρωταθλήματα στο εφηβικό επίπεδο, τα τρία εκ των οποίων έχουν κατακτηθεί κόντρα στον Δικέφαλο.

Πρωταθλητής Ελλάδας Κ17 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο, στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια τον τίτλο, ο οποίος είναι ο έκτος σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο, σε δέκα διοργανώσεις.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 49′ ο 17χρονος μέσος Βασίλης Ντότης, με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε και στον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Παναγιώτου. Στο 94ο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσάβος.

Το φετινό ήταν το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα που κατακτά η Κ17 των Πειραιωτών, έχοντας νικήσει το 2017 τον Αστέρα και το 2018 τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ, έτσι, έχασε το μοναδικό φετινό πρωτάθλημα Super League, καθώς είχε κατακτήσει αυτά των ανδρών, των νέων και των παίδων.

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52′ Πιπιλιάρης), Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης (66′ Κωνσταντέλιας), Τσοπούρογλου, Γροσδής, Γκορντεζιάνι, Τζόλης, Καράκουτης (66′ Ντάικο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουντζής (81′ Μούκα), Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος (58′ Αρσενίδης).

Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook