Η ΑΕΚ περιμένει, ο Σιμόες ψάχνει

Ο παίκτης βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου έχει επαφές προκειμένου να κλείσει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του,

Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει τις προσεχείς ημέρες να τελειώσει η μετεγγραφή του Αντρέ Σιμόες στην Αλ Ουάχντα, την ίδια στιγμή που ο παίκτης ψάχνει κάτι καλύτερο για την καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλης ομάδας, η οποία έχει έρθει σε επαφή μαζί του, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συγκεκριμένη πρόταση προβλέπει λιγότερα λεφτά για την ΑΕΚ, από αυτά που προσφέρουν οι Άραβες, αλλά καλύτερο συμβόλαιο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. 

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Αλ Ουάχντα ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Πορτογάλο μέσο, στην οποία οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του θα φτάνουν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο 29χρονος παίκτης βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου έχει επαφές με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να κλείσει άμεσα στην επόμενη ομάδα της καριέρας του, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει τεθεί εκτός πλάνων της ΑΕΚ , για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.