Στην Ριζούπολη πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19.30).

Με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός, που αρχίζει στις 19:30, ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Μπαρτολίνι, Κοντοές που είναι τιμωρημένοι. Αντιθέτως, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Κούρος μετά από τον τραυματισμό του, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να είναι ακόμη και στην 18αδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθης, Παπάζογλου, Κύργιας, Ζησόπουλος, Κούρος, Ναδάλες, Μενδρινός, Τσουκαλάς, Σιατραβάνης, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Ανιέτε, Στόουκς, Ντεβέσα, Αλμπάνης, Χουάρες, Αλίβοντιτς.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάρκος Πάουλο αλλά και σε αυτές των τραυματιών Ρότσα, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Αντιθέτως, στην αποστολή επιστρέφει ο Ρόσα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ρόσα, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Άργκους, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.