Χίλιεμαρκ: “Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας”

Υπογράμμισε πως περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ υπογράμμισε πως περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο διεθνής Σουηδός μέσος υπογράμμισε πως θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των «πράσινων» στα εκτός έδρας ματς, ώστε να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη.

Αρχικά, ο Χίλιεμαρκ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»:

«Περίμενα τη νίκη. Ξέρω την ομάδα και τι μπορεί να κάνει και δεν είχα αμφιβολία ότι θα νικούσε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός και, ειδικά στην έδρα του, δεν υστερεί από καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας».

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι τόνισε:

«Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Μου είχαν διηγηθεί αρκετές ιστορίες, αλλά είναι αλλιώς να το ζεις. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί ο Παναθηναϊκός νίκησε και το κλίμα στο γήπεδο ήταν πανηγυρικό. Οι εκδηλώσεις των οπαδών, η στήριξή τους και η βοήθειά τους ήταν κάτι απίστευτο».

Τέλος, ο Σουηδός μέσος αναφέρθηκε και στο τι φταίει και οι «πράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει μέχρι στιγμής μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα:

«Έχει να κάνει με τη συγκέντρωσή μας, με τη νοοτροπία μας. Γιατί είμαστε οι ίδιοι παίκτες και έχουμε δείξει τις ικανότητές μας. Δεν προκύπτει άλλη λογική εξήγηση. Θα δουλέψουμε με το προπονητικό επιτελείο και θα το αλλάξουμε».