Ο Κάτσε αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Έστερσουντ

Και το πόσο επηρέασε τους πάντες στον ΠΑΟΚ.

Οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το παρών στην Τούμπα ψήφισαν τον Έργκους Κάτσε κορυφαίο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα (3-1).

Στις δηλώσεις του κατά τη βράβευσή του, σημείωσε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας: “Χρειαζόμασταν τη νίκη, είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά πεσμένη. Δεν το περιμέναμε. Ωστόσο είμαστε στον ΠΑΟΚ, είμαστε στην καλύτερη ομάδα, θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”.

Για το πως διαχειρίζεται την κατάσταση μετά τον αποκλεισμό: “Είναι δύσκολο για εμάς. Καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο και για τον κόσμο, αλλά όπως είπα είμαστε στον ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να σηκώσουμε το κεφάλι μας. Το πρόβλημα μας είναι ψυχολογικό. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές”.

Για το βραβείο του πολυτιμότερου: “Θέλω να τους ευχαριστήσω, αν και πρέπει να πω ότι δεν το χάρηκα τόσο, λόγω του παιχνιδιού της Πέμπτης. Θα ήθελα να είχαμε προκριθεί την Πέμπτη”.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Πέρσι δεν είχα πολλές συμμετοχές. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν με Παναθηναϊκό στα plyaoffs. Στη Λιβαδειά ένιωσα ότι είμαι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, ωστόσο δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος”.