Ζεστός για ΑΕΚ ο Μάντζιος

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Εξέδρα. Παράλληλα, ο 28άχρονος επιθετικός αναφέρθηκε σε παλαιότερο ενδιαφέρον της Ενωσης για την περίπτωση του, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Μαρίτιμο.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Μάντζιου:

-Πώς βρέθηκες στο ΟΑΚΑ; «Είμαι εδώ, γυμνάζομαι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, ήταν ούτως ή άλλως ενδιαφέρον το παιχνίδι, οπότε πήγα».

-Γράφτηκαν πολλά χθες σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Εχεις συζητήσει για κάτι χειροπιαστό με τους διοικούντες της; «Οχι. Παλαιότερα υπήρχε σοβαρότατο ενδιαφέρον. Ούτε χθες μίλησα με κάποιον από την ΑΕΚ γι’ αυτό το θέμα. Με βρήκε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, με τον οποίο γνωριζόμασταν από τον Παναθηναϊκό, με διευκόλυνε για την παρακολούθηση του αγώνα και μου είπε απλώς ότι μπορεί να τα ξαναπούμε σύντομα. Αυτό ήταν όλο».

-Θα αποδεχόσουν προσφορά της Ενωσης το προσεχές καλοκαίρι; «Αν συμφωνούσαμε σε μια σειρά πραγμάτων, ασφαλώς. Καμία πόρτα δεν κλείνω και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο έχει στόχο δύο τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη».

-Μπορείς να μας ξεκαθαρίσεις τι έχει συμβεί με εσένα και τη Μαρίτιμο; «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε κόντρα. Δεν ήθελαν να μου δώσουν άδεια για να έρθω στην Ελλάδα να κάνω την επέμβαση στο πόδι μου και πλέον είμαι μονίμως στην Αθήνα, δεν γυρίζω στην Πορτογαλία. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς θα καταλήξει αυτή η υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι τον Ιούνιο λήγει ο δανεισμός μου από τον Παναθηναϊκό στη Μαρίτιμο και το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι αποδεσμεύομαι».

-Ελλάδα ή εξωτερικό; «Εκανα και λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο χρόνο. Δεν ξέρω. Θα δούμε ποιες θα είναι οι προτάσεις και θα επιλέξω. Θα είμαι ελεύθερος, αυτό είναι το σημαντικό. Αλλά θα είναι μια σημαντική απόφαση στην καριέρα».