Σκέφτεται Μάντζιο η ΑΕΚ

Όσο δεν ανανεώνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ, στην Ένωση βάζουν στο μυαλό τους και άλλους επιθετικούς όπως ο Μάντζιος.

Στην παρούσα φάση ο Μπλάνκο είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου (αν και αναμένεται νέα κρούση από τη διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου), ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς για τον Μπάχα. Μία λοιπόν από αυτές τις περιπτώσεις που κοιτάνε στην Ενωση, εκτός από του Αντώνη Πετρόπουλου, είναι και του Βαγγέλη Μάντζιου.

Το καλοκαίρι ο 27χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός στη Μαρίτιμο και δεν υπολογίζεται από το «τριφύλλι») και, αν πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, μπορεί ακόμα και άμεσα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Θυμίζουμε πως το φλερτ δεν είναι τωρινό, αφού και την εποχή που ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ομάδα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους «κιτρινόμαυρους». Το γεγονός πως είναι μια καλή και οικονομική περίπτωση πρέπει να υπολογίζεται, ενώ η παρουσία του χθες στο γήπεδο μπορεί να σηματοδοτούσε την πρόθεσή του να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Στις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να βολιδοσκοπήσουν τη θέση του παίκτη και αναλόγως να κινηθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως φίλοι της ΑΕΚ τον σταματούσαν να τον ρωτήσουν πού θα συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς φυσικά να πάρουν απάντηση.

πηγή: goalday.gr