Σούπερ Λίγκα σε πολιορκία

Με την παρουσία της αστυνομικής δύναμης να είναι έντονη και τους οπαδούς του ΠΑΟ να διαδηλώνουν συνεδριάζει το Δ.Σ. της διοργανώτριας Αρχής

Στις 14:00 διεξάγεται το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα με κεντρικό θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κατά του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο μετά τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και μάλιστα υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για αναβολή της συνεδρίασης. Οι φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι στο κτήριο της Σούπερ Λίγκα αλλά και η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία την ώρα της συνεδρίασης ανάγκασαν την Σούπερ Λίγκα να ζητήσει την παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία θα βρίσκεται έξω από τα γραφεία για την τήρηση της τάξης.

Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Πανσερραϊκός, Ξάνθη και Νέος Πανιώνιος θα ψηφίσουν “κατά” της πρότασης μομφής ενώ οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν πάρει ακόμα θέση φοβούμενοι τις διαδηλώσεις έξω από τα γραφεία. Δεν αποκλείεται μάλιστα αρκετές ομάδες να μην στείλουν εκπροσώπους. Από την στιγμή που συστάθηκε η Σούπερ Λίγκα είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται πρόταση μομφής κατά του προέδρου της.