Κοντρέρας: ”Να τελειώσω στον ΠΑΟΚ”

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα θέλει να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πάμπλο Κοντρέρας. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στον «Sport 103fm», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και την επιθυμία του να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας με τον «δικέφαλο».

«Ο τρόπος με τον οποίο με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια με κάνει να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Θα ήταν ιδανικό. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κάποιες τέτοιες συζητήσεις με τον πρόεδρο, να μείνω εδώ για μερικά χρόνια ακόμα και να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Χιλιανός αμυντικός σε σχετικό ερώτημα.

Μιλώντας για τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε: «Αισθάνομαι θλίψη για τον αποκλεισμό από το Europa League αλλά και μία ηρεμία και ευχαρίστηση για την απόδοσή μας και για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Φυσικά και το πιστέψαμε και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν δώσαμε απλά το 100% των δυνάμεών μας αλλά και κάτι παραπάνω, γι’ αυτό και αισθάνομαι κάποια θλίψη.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω στην έδρα μας για να μην μιλάμε τώρα για αποκλεισμό.Θεωρώ ότι το παιχνίδι που έγινε στη Μόσχα ήταν το καλύτερο εκτός έδρας μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Θα έπρεπε να κάνουμε όμως κάτι καλύτερο στο παιχνίδι της Τούμπας».

Σε ερώτηση για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ ώστε να πάρει αυτή την ιστορική πρόκριση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η απάντηση ήταν λιτή αλλά ουσιαστικά: «Μας έλειψε το γκολ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κλείσει τη φετινή σεζόν με έναν τίτλο, το κύπελλο, ο Κοντρέρας απάντησε: «Η λέξη πρέπει δεν μου ταιριάζει τόσο πολύ. Θα χρησιμοποιήσω τη λέξη αξίζει. Η δουλειά της ομάδας αξίζει έναν τίτλο στο τέλος της χρονιάς».

Τέλος, αναφερόμενος στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα στην Τούμπα, είπε: «Φυσικά στόχος είναι η νίκη. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε μέσα στην Τούμπα και να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πρέπει να κατακτήσουμε μία όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και φυσικά να σκεφτόμαστε το κύπελλο».