Προάγγελος συμβιβασμού ΑΕΚ-ΟΑΚΑ

“Συμφωνήσαμε σε άξονες διακανονισμού του χρέους”, είπε για την κόντρα ΑΕΚ-ΟΑΚΑ ο Σταύρος Αδαμίδης.

Συνάντηση με τον Πάνο Μπιτσαξή είχε σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον νομικό της εκπρόσωπο, Χάρη Γρηγορίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για το «καυτό» θέμα του ΟΑΚΑ.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τόσο για το χρέος του «Δικέφαλου» προς αυτή, όσο και για το εξώδικο που της έχει στείλει, με αφορμή τη μη τέλεση του αγώνα με τη Νταντί Γιουνάτεντ για το Europa League στο «Σπύρος Λούης».

Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, συζήτησε για περίπου 1,5 ώρα με τον κ. Μπιτσαξή, παρουσία μάλιστα και του γενικού γραμματέα του Σταδίου, κ. Κάκου.

Χαμήλωσαν τους τόνους

«Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τους κ.κ. Μπιτσαξή και Κάκο. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε κάποιους άξονες διακανονισμού του χρέους, το οποίο αναλάβαμε εμείς ως διοίκηση, για τις παλιές οφειλές αλλά και την τρέχουσα περίοδο», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης αμέσως μετά τη συνάντηση.

Δήλωση που θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως προάγγελος ενδεχόμενου συμβιβασμού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όσο για το άλλο σκέλος της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό του εξώδικου, ο κ. Αδαμίδης χαμήλωσε τους τόνους: «Η ΑΕΚ θα εξετάσει μαζί με το νομικό της τμήμα την πιθανότητα να κάνουμε αγωγή σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει τότε».

Μοχλός πίεσης η… Ριζούπολη

Έπειτα από ερώτηση, μάλιστα, απάντησε και στο αν υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει πράξη το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να μετακομίζει στη Ριζούπολη τη νέα σεζόν. Όπως ήταν λογικό, ο κ. Αδαμίδης δεν το αρνήθηκε, αφού ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ , και ασφαλώς αποτελεί έναν μοχλό πίεσης προς αυτήν: «Είναι μία πιθανότητα που εξετάζουμε πολύ σοβαρά».

Μοίρασε χαρά κι ελπίδα… Νωρίτερα, ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – «ΕΛΠΙΔΑ». Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες της Ένωσης μοίρασαν δώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους προσέφεραν μερικές στιγμές χαράς.

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν», δήλωσε μετά την επίσκεψη ο πρόεδρος της Ένωσης, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη. Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά της, η κ. Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε εδώ την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκονται οι παίκτες και η ομάδα κοντά στα παιδιά τα οποία δίνουν μια τεράστια μάχη. Η παρουσία σας εδώ μας εμψυχώνει, μας ενθαρρύνει και μια δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Εδώ νοσηλεύονται πάνω από 100 παιδιά τα οποία θα πάρουν μεγάλο κουράγιο από την παρουσία της ΑΕΚ».

πηγη:woop.gr