Δεν βγήκε κορυφαία η γκολάρα του Ζούνιορ !!

Αδικήθηκε κατάφωρα το φοβερό γκολ του Ζούνιορ του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο καθώς αναδείχθηκε τρίτο στην ψηφοφορία του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής και όχι πρώτο όπως άξιζε.

Καλύτερο γκολ ψηφίστηκε το φάουλ του Σωτήρη Νίνη, του Παναθηναϊκού, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δύσκολο και καθοριστικό γκολ αλλά όχι και για 70%… Ενώ δεύτερο βγήκε ένα πλασε του Μαχόπ του Ηρακλή από έναν υπέροχο ομαδικό συνδυασμό πάντως δεν λέμε . Οπαδικά και υποκειμένικα βέβαια τα κριτήρια αυτών που ψηφίζουν αλλά θα έπερεπε να αναγνωρίζεται και το δίκαιο και το αντικειμενικά ωραίο. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα στο Ελληνικό Ποδοσφαιρο του 2011.. Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

 Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός) 68,97% Λουίς Μαχόπ (Ηρακλής)        22,07% Σίλβα Ζούνιορ (Εργοτέλης)     8,97% 

  • Ο Αλέξανδρος Τζόρβας του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ: Αλέξανδρος Τζόρβας (Παναθηναϊκός) 56,95% Ντάρσι Νέτο (Αρης)                37,02% Μάριο Μπρέσκα (Ολυμπιακός Βόλου)   6,03%

  • Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54350 κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες. Τα υποψήφια γκολ και τους υποψηφίους MVP επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα τους ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας.