Γκερέιρο: ”Μας χρωστούν έξι μήνες”

Στις οφειλές που υπάρχουν στην ΑΕΚ από την πλευρά της διοίκησης αλλά και την επιστροφή του στην εθνική μίλησε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Πολωνός τόνισε πως η Ένωση «έχει να πληρώσει δέκα μήνες, ενώ στους παίκτες χρωστάει έξι μήνες» ενώ αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει ο Σταύρος Αδαμίδης για να συμμαζέψει τα πράγματα.

«Από οικονομικής πλευράς είναι αρκετά δύσκολα. Ο σύλλογος έχει να πληρώσει δέκα μήνες, ενώ στους παίκτες χρωστάει έξι μήνες. Εγώ θα κάνω κάποιες παραχωρήσεις γιατί έχω μαζέψει λεφτά με τα χρόνια που κουβαλάω, αλλά για τους νεαρούς παίκτες τα πράγματα είναι δύσκολα».

Στη συνέχεια ο μέσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει ο Σταύρος Αδαμίδης για να συμμαζέψει τα πράγματα. «Η διοίκηση αγωνίζεται, αλλά με την κρίση τα πράγματα είναι περίπλοκα. Κάθε λίγο υπάρχουν απεργίες στα λεωφορεία και στα τρένα (για την κατάσταση στην Ελλάδα)».

Ο Γκερέιρο επέστρεψε στην Εθνική Πολωνίας έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια για το φιλικό με τη Νορβηγία και ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Εξεπλάγην. Ένας φίλος μου στην Πολωνία μού τηλεφώνησε και μου είπε τα νέα. Ήταν έκπληξη και χάρηκα».