Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ

Mετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Μάρκο Ντέβιτς.

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ με τις κινήσεις του να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Μάρκο Ντέβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” -εκτός από το ενδεχόμενο απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια- εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες. Εξ αυτών εκείνη του Μίτσελ Μπάστος είναι που ξεχωρίζει.

Υψηλό κασέ

Ο άλλοτε διεθνείς Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου έχουν ήδη κάνει μια πρώτη έρευνα για τα δεδομένα με τα οποία θα μπορούσε να αποκτηθεί.

Η αλήθεια είναι πως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα στάνταρ του “Δικεφάλου”, ένα στοιχείο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να προχωρήσει η υπόθεση. Όπως και να ‘χει η προσπάθεια που έκανε ο ΠΑΟΚ συνιστά μία κίνηση που δεν περνάει απαρατήρητη.

“Οικογένεια”

Μία φωτογραφία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το μήνυμα: “Μία ομάδα, μία οικογένεια! Όλοι μαζί!”. ο Ράζβαν Ρατς θέλησε να δείξει σε όλους πως το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι αυτό που Έλληνας προπονητής ζητάει από την αρχή της σεζόν. Όλοι οι παίκτες να θυσιάζονται για τον άλλον μέσα στο γήπεδο και να υπάρχει σεβασμός έξω από αυτό.