Ο Νέτο παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού

Για το κέντρο της άμυνας.

Ο Λουίς Νέτο παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, χωρίς όμως ακόμα να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, παρά το ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τη Ζενίτ, αλλά και με τον Πορτογάλο στόπερ.

Το εμπόδιο για να μετακομίσει στη χώρα μας ο 26χρονος αμυντικός έχει να κάνει με την αδυναμία της Ζενίτ να πάρει άλλον στόπερ, για να καλύψει το κενό του τραυματία Γκαράι.

«Θέλει δέκα εκατ. ευρώ για Σάντος»

Τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης επέμεναν και με χθεσινά ρεπορτάζ ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Μπράγκα, Αντερλάν Σάντος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες των Πορτογάλων, η Μπράγκα θέλει 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, τη στιγμή που στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για πρόταση έξι εκατ. ευρώ από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας.

Πάντως χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι στα σχετικά ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μεταγραφική εισήγηση του Βίτορ Περέιρα για τον Λατινοαμερικάνο στόπερ της Μπράγκα, με την επισήμανση ότι ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου στόπερ.