Μπέρτος: “Για τη νίκη στο Περιστέρι”

Το… τρίποντο θέλει να πάρει η Ξάνθη από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μανώλης Μπέρτος.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Ξάνθη θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Ατρομήτου ο Μανώλης Μπέρτος.

Ο αμυντικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως στόχος τους είναι να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, όσον αφορά το πρωτάθλημα ο Μπέρτος τόνισε πως έχει ακόμη πολύ δρόμο με την Ξάνθη να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο:
«Είναι μια καλή ομάδα. Είναι ένα δύσκολο ματς. Πάμε για τη νίκη και εάν είμαστε αποτελεσματικοί και σοβαροί θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιοι είμαστε».

Για το πώς περιμένουν τον Ατρόμητο αγωνιστικά: «Είναι μια καλή ομάδα, δεν τα παρατάει αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς. Εάν είμαστε σοβαροί θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το πώς θα παίξει η Ξάνθη: «Θα πάμε σε παιχνίδι κατοχής. Από κει και πέρα ό,τι γίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το αν έχει βοηθήσει η νίκη κόντρα στην Ξάνθη: «Ναι, μας έχει δώσει έναν άλλο αέρα. Τη χρειαζόμασταν και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για το μέλλον: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μας έρθει κάτι καλό στις επόμενες αγωνιστικές».