Τέλος ο Διγκόζης από τον ΟΦΙ!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου οριστικοποιήθηκε την Τρίτη με τον έμπειρο τεχνικό ν’ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ιεράπετρας.

Ο ΟΦΙ έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Superleague 2 ωστόσο φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν επαφές μεταξύ του Άγγελου Διγκόζη και του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Χηνόπουλου με αποτέλεσμα να έρθει το διαζύγιο ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον έμπειρο προπονητή. Μάλιστα ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, έχει εκφράσει την επιθυμία του ν’ αποχωρήσει από τον ΟΦΙ το ερχόμενο καλοκαίρι – κάτι που έπαιξε ρόλο στις εξελίξεις.

Αντικατάσταστης του Άγγελου Διγκόζη στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ θα είναι ο, μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλης Στουρνάρας με τους ανθρώπους του ΟΦΙ να καταλήγουν σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει τ’ αποδυτήρια καθώς ήταν στον σύλλογο μέχρι και πριν από λίγους μήνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook