Η προαναγγελία του ΟΦΙ – Ξάνθη

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League 2 για το παιχνίδι του ΟΦΙ με την Ξάνθη στην Ιεράπετρα.

Αναλυτικά:

Μπορεί να έχει πετάξει αρκετές ευκαιρίες στη διάρκεια του πρωταθλήματος να βελτιώσει τη θέση της, τώρα όμως η Ξάνθη έχει μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τους δύο πρωτοπόρους, που παίζουν μεταξύ τους. Για την Ξάνθη υπάρχει βέβαια και δίλημμα για το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο ντέρμπι. Να νικήσει ο Λεβαδειακός για να πλησιάσει αυτή την κορυφή, αλλά με δύο ομάδες στους πέντε βαθμούς; Ή να νικήσει ο Ιωνικός, να συμφιλιωθεί η Ξάνθη με την απώλεια της κορυφής, αλλά να είναι πλέον στα ίσα με το Λεβαδειακό για τη δεύτερη θέση.

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν τη νίκη στην Ιεράπετρα, καθώς είναι απαραίτητη στην Ξάνθη. Στον πρώτο γύρο δυσκολεύτηκε να νικήσει 2-1 (25’ σουτ Σιατραβάνης, 84’ σουτ Τάτος – 42’ πέναλτι Βογιατζής), ενώ είχε μείνει και από το 80’ με 10 παίκτες από αποβολή του Έμπερτ.

Απέναντι στην επί δέκα παιχνίδια αήττητη Ξάνθη, ο ΟΦ Ιεράπετρας συνεχίζει την προσπάθειά του για καλές εμφανίσεις. Μπορεί στην έδρα του να έχασε από Ιωνικό και ΠΑΕ Χανιά, αλλά νίκησε την Παναχαϊκή και λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο και με το Λεβαδειακό, όπου ισοφαρίστηκε στο τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook